Monday, July 31, 2006

Pertama

Assalamualaikum,

Selamat datang ke blog aku. Dah lama dah aku tinggalkan blogspot, so berhabuk sikit. Tenang tenangkan diri kalian, banyak benda aku nak buat lagi di sini.

Aku akan kembali posting bila blog ini telah siap aku kemaskinikan. Terima kasih.

6 Bangsawan Menatang Sembah:

kurekure said...

uik dah pindah bang?tak prasan la plak hikhik

kingbinjai said...

ala baru ptg tadi pindah time kasih dtg tu tolongla sapu sawang tu aaa jgn lupa update link ya tq

arianna adrizal said...

bang kingbinjai,
alahaii.. makin terseksala mata sy ni. font yg appear kat pc sy ni kucik sgt2. mcm kena pakai kanta je.

apa2pun, slamat pindah rumah.. :D

kingbinjai said...

kecik ke? mungkin ko punya view setting smallest kot? cuba check

Lan Rambai said...

hahaha... tak sangka pulak aku telah menyebabkan ko berpindah rumah hahaha

kingbinjai said...

hahahha takdelah blogdrive pun ada problem. lagipun blogspot aku boleh view 90% kat hp, kalo blogdrive, 50% sahaja