Thursday, February 18, 2010

Cuti Ka?

Selasa, 16.2.2010

Cuti. Raya Cina.

Eh eh, bosan la pulak. So pagi itu, pukul 9, aku capai handphone dan menghantar sms kepada Zul. Sambil menaip aku mengekek sendirian. Kompem mamat ni mesti call aku balik nanti. Hik hik hik.

"Alo, cuti ka?" tuss... sms itu dihantar.

30 minit kemudian,

Handphone aku berbunyi, tengok nama pemanggil : Zul. Ha ha, kan!

"Alo." Aku.

"Alo, kerja ka?!" Zul. Dengan nada cemas.

"Ha ha. Tadaklah saja kacau ko. He he he."

"Hang ni! Aku siap berlari tengok kalender ni. Kot silap haribulan!"

Ha ha.

10 Bangsawan Menatang Sembah:

SHIMI said...

selamat bercuti bro.
kat sini susah nak jumpa cuti yang panjang2 mcm malaysia

shazruls said...

apa daa...ingat cm hg ka

kingbinjai said...

shimi : apa nak buat, cari rejeki kan?

shaz : ha ha

.:HalogAmora:. said...

bikin suspens org arr pepagi. haha!

khairyn said...

hampeh! :D

BooK said...

Kacau orang itu sesungguhnya sangat best.

kingbinjai said...

halo : ha ha

khai : :p

book : oit oit ko masihjadi aussie kah?

MushroomCute said...

King : Thanks wish besday kat blog ekk..

nizamsani said...

haha.

kingbinjai said...

mush : noprob. nanti kat maskara ambil gambar saya lagi ya, boleh saya copy hikhikhik

nizam : ha ha