Tuesday, February 09, 2010

Maskara 19



(Gambar ihsan dari : waterlily.)

Semasa di Maskara 19 di Rumah Pena Pada 6/2/10. Aku membaca 2 sajak di sesi open mic. Aku baca sajak ini dan ini.

Terima kasih dan tahniah kepada Sindiket Souljah, semoga Maskara akan terus berjaya.

14 Bangsawan Menatang Sembah:

SHIMI said...

salut sama lu bro.
Kalau aku, belum tentu punya kekuatan dan jiwa seni seperti kamu

Pa'chik said...

hikhikhik... abis komen nam tahun berblog kan... kikiki...

shazruls said...

aku pikirkan maskara yg boh kt mata turr...

mudin001 said...

masa kau mesej tu... aku sebenarnya baru start kereta nak bawa famili pergi makan. tapi kalau kau bagitau kau baca akan baca sajak, taim tu jugak aku pusing hala ke rumah pena.

kingbinjai said...

shimi : tak juga gua ketar siut

el : itulah pasal!!!

shazrul : well

mudin : kalo aku suh dtg tu adala maknanya tu hihihihi

blackpurple @ jowopinter said...

Aku memang tak dapat menghadirkan diri sbb di luar kawasan. Kalau tak boleh dapat autograf kau....

kingbinjai said...

yolah tu...

.:HalogAmora:. said...

me too bermain dgn microfon pada itu malam tp bkn d maskara d majlis lain bah!

sajak tu mesti ko baca dgn penuh emosi kan?

kingbinjai said...

yup, sampai menggeletar... gabra ha ha ha

khairyn said...

wah wah wah
kalau dekat memang daku hendak juga jadi penonton Maskara :)

kingbinjai said...

insyaAllah rejeki akan dtg

princess said...

wahhh...

elmaaniq said...

aiseh. awat tak bagitau? nak gak tengok

kingbinjai said...

princess : waaaah

el : laaa ingat hang sibuk. hang selalu sibuk. next time beb aku call