Wednesday, October 11, 2006

Daulat Tuanku!

Hari ini. Hari Rabu. Betul? Betullah tu.

"Bi, happy besday." Queen.

"Terima kasih :)" aku.

"Bi nak apa?" Queen.

"Ermm malam ni nak 2 round." aku. Mata bulat, bersinar sinar. Penuh pengharapan.

"Amboi! Lain pulak yang dijawabnya. Hi hi hi hi."Queen.

Ya! Ya! Hari ini harijadi aku. Yang ke 31, dalam kurungan, masih muda lagi ehem. Jadi berilah ucapan selamat kalian kepada Raja yang satu ini. Kau orang semuakan berhati mulia dan baik hati belaka, jadi apa lah sangat ucapan ucapan selamat tu kan? Semoga Allah memberkati kalian semua.

P/s : Al-Fatihah untuk Pokcik 'Macam macam ada' yang telah meninggal dunia semalam. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Dan untuk Noor Jam, tahun depan cuba lagi! Ahaks.


32 Bangsawan Menatang Sembah:

el-Maaniq said...

Alfatihah, aku hadiahkan kepada kau sempena ulang tahun.

Alfatihah aku sedekahkan kepada Pak Abas MMA semoga dicucuri rahmat.

Faridt said...

Selamat Hari Jadi King! Jgn buat kerja teruk2 hari ni sebab mlm ni HADIAH SPECIAL!!! :)

INDERA KENCANA said...

2 Round..?? Apa 2 round..?? Ronda-ronda KL ke..??

EPI BESDAY untuk ko King. Udah besor engko ye!!

bunga rampai said...

Salam King,

Selamat Hari Lahir. Moga dipermudahkan dan dipermurahkan olehNya rezeki dunia dan akhirat.

Al Fatihah untuk Pak Cik MMA.

kingbinjai said...

el : terima kasih :)

faridt : baik incik!

indera : 2 round! pusing katil! ha ha

bungarampai : terima kasih :)

Aku Bukan Bidadari said...

King Happy Birthday..semoga panjang umur

* Alfatihah juga buat Seha, bekas penyanyi Freedom, meninggal dunia
Hospital Kuala Lumpur pagi Rabu.

amanitium said...

dude, birthday kau arini? birthday enam hari lepas birthday kau. haha. nara yuda hadiah hari jadi kau dan aku, dude!

queserasera said...

selamat ulangtahun 'keputeraan' utk kingbinjai. semoga diberkati usianya dan dimurahkan rezekinya.

alFatihah juga utk pakcik MMA.

kingbinjai said...

akubukanbidadari : terimakaish. yeke seha dah meninggal? Al-fatihah.

amanitium : cayala kita!

queserasera : terima kasih. bila nak update blog?

13may said...

Selamat Hari Jadi:)...
dan jgn risau...anda masih lagi muda trang tang tang...hehhe

Dan alFatihah utk pakcik MMA dan juga Seha....

kurekure said...

selamat hari tua
aku gak lagi mude dari ko bang hehehe

aeyjay said...

Tahniah king.selamat ulang tahun kelahiran...

al fatihah utk Pakcik MMA

Ungku Nor said...

Selamat..selamat utk King.
Semoga diberkati sepanjang usia dan dimurahkan rezeki, Amin.

AlFatihah buat semua yang telah pergi di bulan yang mulia ini.

arianna adrizal said...

smoga dipanjangkn umur & dimurahkan rezeki. semoga
selamat dari perkara-perkara yg tidak selamat. amin.

kingbinjai said...

13may : i know! ha ha

kure : yolah! ha ha

aeyjay : ooo ooo terima kasih. first time komen. elalu singgah je ya? he he

ungku nor : amin. terima kasih

anne : terima kasih. amin.

Raiedzall said...

selamat ulang tahun dilahirkan ke dunia...

BooK said...

selamat hari lahir binjai!
kalau kau ada depan aku boleh aku nyanyi kan lagu. untuk kau.

kingbinjai said...

raiedzall : terima kasih. :))

book : terima kasih. ko bayangkan je la. ha ha

fiqroorganisma said...

samat ari jadi, kalo aman 6 ari selepas aku plak 6 hari sebelom arijadi ko. ape2 pon. semoga pnjg umo mura rezeki =]

dingin said...

selamat hari lahir

canaz said...

happy 31st birthday king...
semoga panjang umur n murah rezeki..

Mazudi said...

Yer la. Yer la.
Selamat hari jadi yang ke 31.
Abis jadi ker yang 2 round tu?

Alfatihah untuk pakcik tu mgam Seha.

kingbinjai said...

fig : ooo ooo happt belated besday

dingin : terima kasih

canaz : terima kasih

mazudi : teriam kasih. tu. rahsia. muahaha

blue_cherry said...

King, Selamat Hari Jadi ke 31.

Saya doakan kesejahteraan, kebahagiaan dan kemurahan rezeki yang halal. InsyaALlah.

ALFatihah untuk semua muslimin d muslimat yang telah tiada. Amin.

kingbinjai said...

terima kasih

Lan Rambai said...

aiseyman binjai... biasa aku masuk ari2 ke sini... time birthday ko pulak aku tak masuk... sorilah bai... lutut ada ok ka pagi ni haha? Selamat hari Tua!

kingbinjai said...

lan ha ha takpe takde hal. lutut maintain. ha ha

Queen said...

suami ku, kenapa nak cepat sangat 31... baru 30 la sayangggg!!!!

kingbinjai said...

ooo yaka? ha ha silap kira!

blue_cherry said...

he he, ape daa king. Tp ok laa, queen ingatkan.. mcm kes sya, salah kira hubby nyer bday.. walau terer kira2 tp bab kira umur org mesti fail.

2006-1972 + 1 = [tok guru salah kasi formula nih]

Nak cover line, ckp saja je tambah 1 koz nak kasi nampak tue lg.
Haru.

jarri said...

happy birthday lah.

kingbinjai said...

bluecherry : ha ha mmg haru

jarri : terima kasih.