Wednesday, November 08, 2006

Bercadang

Ya! Aku sedang berkira kira.

Perutusan Dari Malaya

(Ber)apakah pendapat(an) kalian?

19 Bangsawan Menatang Sembah:

blue_cherry said...

Pendapat[an]? hmm.. apo maksudnya nih..

Bg cherry, 44% utk loan umah dll, kelengkapan anak dan upah ngasuh 38%, persekolahan anak 6%, balen 12% tuu utk diri plus kos bekerja.

hmm.. cukup ker? banyak mana pun mmg tak cukup kan..

INDERA KENCANA said...

Hahahaha... Kor jgn citer la pasal pulus lepas raya ni. Pening kepala aku. Sekarang pun tengah kering ni.. isk,isk ..huhuhu.. Uwwaaaa...

kurekuresakti said...

ape ni ape ni
adek tak paham
(bace dengan nada manja lagi gedik)

kingbinjai said...

isk isk semua tak klik link ut ke? isk isk penat je aku decorate isk isk

bunga rampai said...

Dah legar-legar. Penat kerana klik sana sini. Jika punya masa mengemskini, teruskan. Saya akan bertandang, asal ada air basuh tangan ;)

Jangan lupa menabung semula untuk raya depan :) Salam.

kingbinjai said...

bunga rampai : baik!

jamri said...

awat? tak cukup satu blog ka?..
hahaha....

kingbinjai said...

ha ha bukan tak cukup. nak pindah. sedang berkira kira.

amanitium said...

dude, kau nak pindah blog ke? baik kau copy template kat penyapu alam tu kau paste kat template hikayat raja-raja bertujuh, sama la nanti templatenya.

pendapat aku tentang template baru, warnanya mengingatkan aku kepada buah citrus yang menyegarkan. jadi boleh dikatakan warna yang segar la.

kingbinjai said...

dude,

ko tak perasan ke? template baru (penyapu alam) tu dalam beta version. tak match. lain versi maaaa

kakLuna said...

aku berkira-kira
kemudian aku klik link penyapu alam
kemudian aku terasa di awang2an
dunia yg sama, tapi berbeza..
oh di manakah aku..
sesatkah aku?

esis said...

cis.. ini pun ko buat entry ker?? hhohoho

arianna adrizal said...

???..


owh...


;P

kingbinjai said...

kakluna : ooo ooo terernya belh terbang!

esis : jeleskah?!

anne : ok ke? hehehe

Lan Rambai said...

apa beza beta dgn pacal binjai? ehh.. mentang2 lah ko ngaku sebagai seorang raja buah.. ko nak guna Beta ya haha

kingbinjai said...

lan : hoh?

Ungku Nor said...

Umangggaiiihhh..
siap titah-titah lagik.
Rasa mcm baca blog Sultan Johor la pulak..hehehe.

Neway..kaler blog Tuanku King yg baru tu ada ceria sikit la.
Background still 'malam' so, takde la obvious sgt bezanya pun.

Orait aa King?
Tak kisah la nak guna beta ke, patik ke, janji..
RAJIN APDET!!
(*kenyit2 sebelah mata kat Lan Rambai..;p)

blue_cherry said...

iskk malu pulak lari topic.. he he.

Tu laa, suka sangat 'link',

Ungku Nor said...

Ceri..
jap jap, akak nak gelak.
*sambil lari nyorok blakang pintu..*