Thursday, November 02, 2006

Perlahan.


Return Of The Jedi...












P/s : Masih dalam mood raya. Takde mood nak berisen beria ia.

16 Bangsawan Menatang Sembah:

Mazudi said...

mau sebulan dalam mood raya ni.
mau sebulan jugak akan ditempekkan gambar raya sebagai isen.
Hihi.

kingbinjai said...

ha ha mana ada kau ni. kau tu, bila nak update blog?

Faizal said...

dia dah ada 3 batang gigi ...

kingbinjai said...

hoh? bukan 2 ka?

Lan Rambai said...

ko ni memang! Sama je macam aku hahaha

kingbinjai said...

aaaa apa ni tiru!

BooK said...

air.
itu saje komen sy pd kali ini.

13may said...

wahahahaha.....pedang laser mana???

kingbinjai said...

book : sirap?

13may : repair

esis said...

inilah sindrom manusia yang kering idea.

hahahaha.

Aku Bukan Bidadari said...

king..kuih raya byk lagik??
kalo skrang tgk pun x mo kan..sbb byk jmputan open house..heheh tungulah ujung2 syawal..serdak pun rembat betul takk..ekeke

dingin said...

mak aih,

comel giler,

ni ikut bapak ke ikut emak nih

ehehe

amanitium said...

nanti dia jadi darth adib ke?

tuan tanah said...

anak siapalah yang hok chomey nok mapuh ni... ;)

kingbinjai said...

esis : ha ha macam kau juga lah. otak tersumbat. kolestrol. ha ha

abb : king tak suka kuih raya.

dingin : separuh separuh, yang lebih tu aku la ha ha

tt : malu i. ha ha

kingbinjai said...

amanitium : bukan. dia lah yg akan merampas millinium falcon nanti.