Thursday, August 03, 2006

Kupu Kupu Syurga




Budak budak, memang tidur lasak, kan?

Agak agaknya kita dulu dulu ada macam ni tak?

16 Bangsawan Menatang Sembah:

ron97 said...

lain kali,
masa nak tidur tu, hang letak kat tepi tilam, nanti bangun mesti dia dah ada kat tengah tengah tilam.
hahhahaha

kingbinjai said...

pandai la ko hahahaha

jarri said...

kena tengok sapa bapak dia tu.

kujie said...

a'kum king..dh beso putera nya yer....

kingbinjai said...

jarri : bapak dia standard la hahaha

kujie : iyer

Lan Rambai said...

asalkan dia tak kacau mak bapaknya, lantaklah dia nak tido macamana hahahaha

kingbinjai said...

hahaha ya ya betul tu, kadang kadang potong stm juga hahaha

amanitium said...

king, putera kau tidur diantara kau dan isteri kau ke? kenapa aku nampak ada dua bantal di sebelah tilam dia?

kingbinjai said...

ya betul! 100000000 markah untuk keluarga amanitium!

fusarium solani said...

king,beso dah dia, ada tak kau kena betul parking dia tengah-tengah malam? ha!ha!ha!ha!ha!ha buas sungguh adib nih!

ontahsapo said...

cuba kau periksa kain batik tu, aku rasa mesti bau tak best...!

kel@mbu said...

ingat ke ada terjun tiruk je.
tidur tiruk pun ada. hehehe

esis said...

hahaha aku dulu budak baik.

sekarang bercakap dlm tido hahah

kurekure said...

mase baby aku tatau aa tapi mase dah besar sket dalam tadika tu,mmg selalu jatuh katil mase tido uhuhuhu

blackpurple said...

Kalau salah satu anggota badan ada lagi kat bahagian tilam, kira ok lagi tu... he he he...

kingbinjai said...

kulatcomel : hahahaha

ontahsapo : oit oit ingat aku tak cuci ke kain tu aku guna dynamo tau

kelambu : aku tgh training dia buat summersault nak lawan ngan anak lanrambai nanti

esis : jangan salah sebut nama dah la hahahaha

kurekure : kerap la ko jumpa misi cun tu cesh!

bp : hahaha ini dalam restling dah terkeluar dah nie