Tuesday, August 22, 2006

Mandi

Dulu dulu, Kawasan Shamelin Perkasa kekurangan air. Cop singgah di rumah Comei.

"Wei, tumpang mandi kat umah kau boleh tak? Hostel aku takde air." Cop
"Boleh, mandi biasa RM2, mandi junub RM4" Comei
"Hampeh!" Cop

"Hahahahaha" aku, bila Comei menceritakkannya.

Ya! Ya! Aku sangat rindukan mereka berdua.

14 Bangsawan Menatang Sembah:

BooK said...

kenapa mandi junub mahal?
mandi junub tu untuk apa?
hahaha
pertanyaan dari anak muda yang innocent

kingbinjai said...

mandi junub banyak pakai air! yolah kau tak tahu! takkan kau tak baligh lagi?! ahahahahaha

neeziee said...

mandi bujang lapuk murah..

amanitium said...

haha, kau mandi junub sebelum kawin? secara semulajadi ke terpaksa ni? hahah.

dude, ko pegi ke aktiviti geju kat pd september ni?

Sikenit Comel-AminBakish said...

Cop nama lelaki.. Comei pun lelaki gak ke?? Comei dengan comel sama tak??? :)

INDERA KENCANA said...

Masa aku dok Keramat AU3 dulu memanjang tak de air. Kemuncak penderitaan aku dulu bila meter air pulak kena curi. Seminggu aku mandi kat Masjid Wilayah. Seksa nak mandi junub. Hehehe.. skang aku kat Bandar Tasik Puteri, air ok suma..

Weeii, dalam kje2 kat Subang ni, sempat lagi ko hupdate blog, ek??

.:HalogamoRa:. said...

ha ha ha....

ND said...

Wehhh...Mandi Junub tu ape?...aku tatau la....aku blom akil baligh lagi...wakakakakakkaak

lain kali kau tetapkan la mandi biasa 10 minit, RM2....mandi junub 20 minit, RM4...kalau dia mandi biasa tapi lebih 10 minit, maka dia kena mandi junub sekali...nak tau sebab ape?

sbb kau cuba pk apa dia buat lama2 dlm bilik air?...waahahahhahahahahahaha :P

blackpurple said...

"Dan jika kamu berjunub, bersucilah..."

kingbinjai said...

neezie : ya

amanitium : hahahha. err mungkin tidak aku bekerja pada hari itu

sikenit : sama la tu

indera : korang semua macam bini aku jua, aku kene bagi nafkah batin kat korang


halo : hahahaha

nd : hahahha

bp : ya!

INDERA KENCANA said...

Hah..???

vovin said...

Mandi biasa kadang2 guna air banyak jugak

termenung...

termenung...

tido...

termenung...

dushhhh! (cebok)

kingbinjai said...

itu bukan mandi tu! hahahaha

ron97 said...

kalau mandi manda?
hehehe